premium information banner

ARCHIWALNE - Śruta sojowa EKSTRUDOWANA non GMO NHPP...

Dodano 16.05.2019, 07:35
Aktualizacja 27.10.2022, 14:33
Wyświetlenia: 329
Sprzedam
MARKON FOODS
Śruta sojowa EKSTRUDOWANA non GMO NHPP Oferujemy śrutę sojowa ekstrudowaną NON GMO Śruta otrzymywana jest podczas procesu ekstruzji przy wyciskaniu oleju sojowego, proces ten wolny jest od rozpuszczalników chemicznych oraz nie ma możliwości skażenia śruty tak jak w przypadku śruty poekstrakcyjnej. Śruta ekstrudowana charakteryzuje się lepszą smakowitością, zapachem oraz przyswajalnością. Do głównych korzyści podczas stosowania takich śrut należy : -Redukcja produkcji metanu -Redukcja poziomu mocznika w mleku -Poprawa efektywności wykorzystania pasz białkowych -Wzrost parametrów białka w mleku -Większa dostępność limitujących aminokwasów Lizyny i Metioniny -Poprawa stanu zdrowotnego Pomimo wyższej ceny niż za konwencjonalną śrute sojową poekstraktcyjną, dzięki wyższej strawności oraz większej ilość białka chronionego, zużywasz jej mniej. BIAŁKO ORGANICZNE (%) MIN 46 STRAWNOŚĆ (%) 95 BIAŁKO CHRONIONE UDP S.M. (g/kg) 322 (63% b.o.) TŁUSZCZ SUROWY(%) 5 WILGOTNOŚĆ (%) MAX 10 WŁÓKNO SUROWE (%) MAX 5 ENERGIA DRÓB kcal/kg 2770.6 ENERGIA TRZODA kcal/kg 3272,2 Wolne od salmonelli ! KOSZT 1 kg czystego białka 4,78 zł WYSOKA WARTOŚĆ ENERGETYCZNA ! Worek 25 kg Jest to cena poglądowa i może ona ulec negocjacji Zapraszamy do współpracy, możliwość dostaw cało samochodowych. Doradztwo żywieniowe

2 090zł /tona

Udostępnij to ogłoszenie
Drukuj
Zgłoś

Podobne ogłoszenia

Ogłoszenia z giełdy Premiksy, dodatki do pasz

Przeczytaj wiadomości branżowe

Strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Informujemy, że poprzez dalsze korzystanie z tego Serwisu, bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookies i im podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym oraz na korzystanie z informacji w nich zapisanych. Ustawienia w zakresie cookie możesz zawsze zmienić. Więcej w naszej Polityce Prywatności