Ursus4062 1 Report post Posted December 29, 2020 Jak tam panie i panowie kiedy ruszacie z kiełkowaniem? U mnie w okolicy po nowym roku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Konstantynopolitanczyk 0 Report post Posted December 29, 2020 Raczej tak jak wszedzie, choć kolega dzisiaj wstawił do grzanego garażu pod domem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szzone 3 Report post Posted December 29, 2020 Już widzę tego młodego 1 czerwca po 5-6 zł za worek . Poprawcie mnie jak się mylę. Cena starego szybko sprowadzi młodego na dno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest kkkkkk Report post Posted December 29, 2020 2 godziny temu, Konstantynopolitanczyk napisał: Raczej tak jak wszedzie, choć kolega dzisiaj wstawił do grzanego garażu pod domem i co mu to da? rozumiem że jakąś propagande siejecie ja już 3 lutego będę sadził co za cudowne forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Typ Report post Posted December 29, 2020 2 godziny temu, Gość kkkkkk napisał: i co mu to da? rozumiem że jakąś propagande siejecie ja już 3 lutego będę sadził co za cudowne forum Najlepiej juz sadzmy zimy ma nie byc , po co kielowac Na kwietnia do kopania juz policzcie jaka kase zrobicie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Konstantynopolitanczyk 0 Report post Posted December 30, 2020 11 godzin temu, Szzone napisał: Już widzę tego młodego 1 czerwca po 5-6 zł za worek . Poprawcie mnie jak się mylę. Cena starego szybko sprowadzi młodego na dno. Też jestem tego samego zdania, dość że stary będzie wiosną jeszcze gorsza miał nędzę i wczesbego wszyscy na sądzą i na przykrywają bez opamiętania Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ursus4062 1 Report post Posted December 30, 2020 oj coś czuje że, że będzie naprzykrywane jak nigdy bo w tym roku tylko ten najwcześniejszy zapłacił 1 Konstantynopolitanczyk reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ursus4062 1 Report post Posted January 2 500 kg pod tunele już kiełkuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Olaf Report post Posted January 3 W dniu 2.01.2021 o 14:51, Ursus4062 napisał: Jaka odmiana? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest kriss Report post Posted January 3 W dniu 30.12.2020 o 10:51, Ursus4062 napisał: oj coś czuje że, że będzie naprzykrywane jak nigdy bo w tym roku tylko ten najwcześniejszy zapłacił kopalem od 18 maja.pierwsze 2 tyg męki przez dzień małego busa( 1.5T)ciężko było podać,wcale nie bylo kupca.Tydzień przed i do Bożego Ciała spoko.ale jak już zawalili giełde w ten dzień co ponoć wszystko idzie to już po dochodowości,lepiej było pszenice posiać.Ostrzegam wszystkich naiwnych żeby się nie przeliczyli tak jak w 2020 na późnym bo na wczesnym też dobrze nie było.Znam takich co zrobili przerwę w kopaniu na tydzień po nie było komu podać.Jak jeszcze nie otworzą restauracji imprez to dopiero porażka będzie.Ja w tym roku pod przykrycie mniej a na póżne wiecej Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ursus4062 1 Report post Posted January 3 4 godziny temu, Gość Olaf napisał: Jaka odmiana? Volumia i Riviera Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Rolnik Report post Posted Sunday at 02:49 PM Witam jak tam gotowi już do sezonu? Ziemniaki już gotowe? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ibiza Report post Posted 13 hours ago W dniu 3.01.2021 o 23:23, Ursus4062 napisał: Volumia i Riviera Ile już posadziłeś, jak utrzyma się taka pogoda to w marcu będziesz chyba już kopał Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest kkkk Report post Posted 2 hours ago 10 godzin temu, Gość Ibiza napisał: Ile już posadziłeś, jak utrzyma się taka pogoda to w marcu będziesz chyba już kopał skąd wy się bierzecie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest FFQ Report post Posted 1 hour ago 51 minut temu, Gość kkkk napisał: skąd wy się bierzecie? To efekt uboczny 500+ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ursus4062 1 Report post Posted 1 hour ago 11 godzin temu, Gość Ibiza napisał: Ile już posadziłeś, jak utrzyma się taka pogoda to w marcu będziesz chyba już kopał polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem Quote Share this post Link to post Share on other sites