eksporter 0 Report post Posted October 15, 2019 Witam, jak sytuacja z kalafiorem? Jaka dostępność towaru i jakie ceny? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tradekraków 0 Report post Posted October 16, 2019 Jak jesteś eksporterem to powinieneś wiedzieć co się dzieje. Dostępność maleje .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest kfkfkf Report post Posted November 6, 2019 (Małopolska) Dostępność maleje , ceny wahają się w granicach 2,4-2,8 na gotowo . Quote Share this post Link to post Share on other sites
eksporter 0 Report post Posted November 7, 2019 Zawzwyczaj o tej porze roku były większe ilości dostępne. Ja szukam auta 8ki w małopolsce i nie mogę nic znaleźć. Jedynie ilości paletowe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bartek Report post Posted November 8, 2019 Hi hi hi. Trzeba bylo kupowac dwa tygodnie temu po 1,5. Teraz jest sucho jak skurwyiesyn, a i przymrozki poszkodzily. Na broniszach na placu znowu cena wrocila do piatala za szt Quote Share this post Link to post Share on other sites
eksporter 0 Report post Posted November 8, 2019 Kupowałam trzy tygodnie, dwa tygodnie, tydzień temu i nadal jest zapotrzebowanie Quote Share this post Link to post Share on other sites