Skocz do zawartości

Jak idzie podkielkowywanie


Gość Daniel

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daniel

Ja kieluje lorda carere i volumie w tym roku mam też trochę na sprube riviery. A co do ceny to wszystko zależy czy zawala rynek rumunem jak to miało miejsce ostatnio

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Co roku się kiełkuje to i w tym roku też ale tak jak napisał kolega Sieradzak - "bez specjalnej wiary w sukces". Jeśli znowu powtórzy się sytuacja z masowym importowaniem rumuńskiego ziemniaka wątpliwej jakości to tylko szkoda naszej pracy przy kiełkowaniu i przykrywaniu.

Robię standardowo - Riviera, Volumia i Denar.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość Daniel

Import rumuńskiego to na pewno będzie wszystko zależy kiedy my zaczniemy kopac. Bo tak jak było ubiegłego roku to kopanie było opóźnione prawie 3 tygodnie i przez to mieli czas przesycic rynek rumunskim ziemniakiem. 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Advertisement

Ok niech sprowadzają tego rumuna tylko jak go sprzedają to niech mówią ze to rumun a nie wciskają ludziom ciemnote ze to nasz polski.

Ile razy byłem z pierwszym ziemniakiem to widziałem tych pseudo handlarzykow jak wciskali ludziom kit ze maja nasz polskie ziemniaki a na pod puche kupią parę woreczkow naszego srutu i mówią ludziom ze ta są odebrane i drobne z tego rumuna.

A czy używa ktoś jakiegoś ukorzeniacza typu black jack?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 years later...

Dołącz do dyskusji

Publikujesz jako gość. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...